Onze Visie

Onberispelijke kwaliteit gekoppeld aan een afwerking tot in de perfectie. Bij Meridius laten we niets aan het toeval over. Met handgemaakt smeedijzerwerk in eigen atelier, op maat gemaakt volgens de regels van de kunst, garanderen we een product dat generaties lang meegaat zonder zijn glans te verliezen.

Wij kiezen elke keer kwaliteit boven kwantiteit! Als een product na kwaliteitscontrole maar het kleinste gebrek vertoont starten wij gewoon opnieuw.

Wij zijn niet alleen technisch onderlegd maar hebben ook de nodige theoretische kennis in huis als international las specialist. Dit geeft ons een voorsprong daar wij alle facetten kennen van staal zowel zijn sterktes als zijn gebreken.

Anno vandaag is er een groeiend aantal aanbieders van stalen constructies. Toch zijn de verschillen groot voor liefhebbers die net als wij oog hebben voor details. Als alles klopt, dan zie je dat. Nog belangrijker; dan voel je dat.

Wil je jouw woning karakter geven met een industrieel of landelijke design dan ben je bij Meridius aan het juiste adres. We leggen de lat bijzonder hoog. Onze producten zijn tijdloos, eyecatchers waar je nooit op uitgekeken raakt. Daarvoor gaan we iedere dag weer tot het uiterste met een ambachtelijk team dat altijd weer wil vernieuwen.

Details maken echt het verschil!

 Meridius wil vandaag het verschil maken, maar ook morgen. Kijk om je heen, steeds vaker zie je zwart stalen profielen. Prachtig.Maar als je dieper in detail kijkt dan zie je bv de lasnaden van de kokerprofielen,relief door het vlakslijpen van lasnaden.Bij ons gaan wij zo precies te werk dat er bijna niets te zien is.

Hoe gaan we te werk?

U neemt in eerste instantie contact met ons op voor uw plannen te bespreken. Wij komen altijd ter plaatse eens kijken naar wat u juist wilt.

Na een eerste verkennend gesprek maken wij een richtprijs op. Na goedkeuring brespreken wij uitvoerig tijdens een gesprek de details van uitvoering.

Wij komen opmeten en maken en een ontwerp waar u dan nog de laatste details kan veranderen.

De doorlooptijd van de productie hangt af van het te maken product en afwerking. Meestal is dit voor kleinere constructies 1-2 weken voor de meer complexere stukken 2-4 weken. Wachttijden van meer dan een maand komen bij ons niet voor

Onze klanten

Wij zijn actief in de particuliere markt maar ook werken wij regelmatig in samenwerking met grote spelers in de bouw en interieurafwerking.

Zo kunnen wij samen u gedroomde project om maat realiseren.